1.03.2014

Popierinės gulbės trafaretas

Gražioji karalienė žiema nesigaili  nei mažųjų žvėrelių nei paukštelių. Upės pasidengia ledu, todėl laukinės žąselės ar užsilikusios gulbės neretai įšąla į ledą. Todėl žiemą neretai atsiranda gailestingų žmonių, kurie šias gražuoles gelbsti iš ledo spąstų. Na, o šalia jūsų upės nėra ir gulbės joje nešąla, jums ko gero patiks šis gulbės trafaretas. Jį iškirpti visai nesunku, tereikia popieriaus lapą perlenkti pusiau ir kirpti pagal brūkšnelių liniją. Iškirptos gulbės sparnus ir kaklą atlenkite atgal. Štai ir viskas. Jūsų gulbė jau paruošta. Jeigu visgi patiems mažiausiems šią gulbę iškirpti bus sunkoka, į pagalbą visada gali atskubėti mama arba mokytoja. Jeigu už šios gulbės pamojuosite sąsiuviniu, ji pradės judėti į priekį.

Kuo įdomus šis piešinukas?

Jame pavaizduotas gulbės trafaretas. Tokią gulbę visai smagu išsikirpti savo lėlių teatrui arba tiesiog linksmam žaidimui.

Šis paveiksliukas yra pateikiamas JPEG formate. Jeigu norėsite juo pasinaudoti, - tiesiog išsisaugokite šį piešinėlį savo kompiuteryje. Neužmirškite savo spausdintuvo nusistatyti  Landscape  spausdinimo būdui.Kad būtų paprasčiau, - gulbę spausdinkite tiesiog ant norimos spalvos spalvoto popieriaus.

Sėkmės:)